Ugrás a fő tartalomra

Édeshármas [supernatural]

Sziasztok!
Tudom, cirka negyed éve volt itt az utolsó poszt, és az se volt valami hű, de hosszú, de a nyáron egyszerűen nem ment az írás. Azt gondoltam, hogy majd ha elkezdem a gyakorlatot, belerázódok, de csak még kevésbé volt időm is, meg kedvem is. (De amúgy nagyjából semmihez nem volt kedvem, még sorozatot nézni se). Aztán augusztusra megbékéltem a sorsommal, vagy fene se tudja, mi lelt, de elkezdtem újra olvasni, visszatértem a sorozataimhoz, és eszembe jutott, hogy mekkora ötlet lenne újra beröffenteni a felhőkastélyt. És bár novellák továbbra se mentek, megpróbálkoztam a Timeless timesszal, és az viszont ment. És aztán már a novellák is.
Jövőbeni dátumokat továbbra sem ígérgetek, de szeretnék heti, max kétheti rendszerességgel részt venni az oldal életében – miután újra leheltem bele egy keveset –, és bár ezt sem mondom biztosra, de jó esély van rá, hogy jövő héten érkezik majd egy Shadowhunter Chronicles fanfic.
A mostani ficünkről pedig nincs semmi mondanivalóm, csak hogy ne számítsatok semmi jóra, mert ez ismét – a primadonna life-hoz hasonlóan – a beteg elmém beteg szülötte.
x Supernatural
x humor
x laza slash(ish)
x Destiel
x ördögi!Sammy
x szösz
x 576 szó

Édeshármas

– Khm, Dean – köszörülte meg a torkát Sam, azonban semmi hatása nem volt. – Dean – emelte meg a hangját a fiatalabb testvér, mire a bátyja immár képes volt elszakítani a pillantását az imádott kocsijától, és az öccsére figyelni.
– Figyelek – felelte zavarodottan. Valójában fogalma sem volt arról, mi zajlik körülötte, az is csak most szúrt szemet neki, hogy pár lépésnyire az öccsétől ott álldogált Castiel. Zavartan, esetlenül, csak olyan casesen.
– Hát hogyne. – Sam hangja csak úgy csöpögött a cinizmustól, miközben az arcán széles, kaján vigyor ült. – Akkor elismételnéd, kérlek, amit az imént kértem?
– Kapd be, Sammy – morogta Dean, mire az öccse jóízűen felnevetett.
– Épp azt kérdeztem, hogy tudnál-e választani Cas és az Impala között? – Sam mániája volt, hogy a bátyja idegeinek tűrőképességét feszegesse azáltal, hogy lehetetlen választások és kérdések elé állította. Dean rendre hamar kivágta magát a helyzetekből, de ez egy olyan téma volt, amiben nem volt helye viccnek. Itt komoly, és mély érzésekről volt szó, mert egyrészről végtére is az Impala volt az otthonuk, akkor is, amikor semmi más. És annyiszor húzta már ki őket necces helyzetekből…
De a másik oldalon ott volt Cas az angyalian ártatlan kék szemeivel, és sok mással, amik a legkevésbé sem voltak ártatlanok. Deannek elég volt csak egy másodpercre rágondolni, és a szíve hevesebben kezdett verni, és összeszorult kissé a torka. Ilyeneket mégse teregethetett ki a kisöccse előtt.
Szentimentálisan az Impala hideg, fekete kasznijára simította a kezét, miközben tekintetével a ballonkabátos angyal pillantását kereste. Egy másodperc, annyi kellett ahhoz, hogy teljesen elvesszen benne, és ne számítson semmi más. Csak esetleg a fekete Chevy hidege, a vadász keze alatt.
– Az ég szerelmére, vegyetek már ki egy szobát! – Sam hangja szakította ki Deant az autója taperolásából, és a Casszel való, oly’ megszokott szemezgetésből. Hirtelen átfutott rajta a gondolat, hogy vajon a fordított felállás milyen lenne, de aztán belátta, hogy az azért egy kicsit tényleg bizarr lett volna.
– Mindkettőt nem választhatom? – kérdezte az idősebb Winchester, esdeklőn pillantva az öccsére, akinek az arcán csak tovább szélesedett a vigyora. Azonban még mielőtt bármit is reagálhatott volna, Cas közbeszólt.
– Javítsatok ki, ha tévednék, de az Impala elég bajosan férne csak be egy motelszobába, nem? – kérdezte az angyal zavarodottan. Sam jóízűen felnevetett Cas szokásos, abszolút a helyzethez nem illő megszólalásán, Deannek pedig megolvadt a macsó vadász álarca, és szentimentális pillantással figyelte a kékszeműt.
– Van olyan megoldás, ahol nincs szükség motelszobára – kúszott vigyor Dean arcára, azonban az angyal még így is kicsit zavarodott volt. – Mi másra lenne a hátsó ülés… – merengett el, ám aztán bocsánatkérőn pillantott az imádott autócsodára. – Sajnálom, Kicsim, tudom, hogy nehéz lenne.
– Dean, ez csak egy autó, ezzel ugye tisztában vagy? – kérdezte Sam, mert már kezdett elbizonytalanodni a bátyja ismereteit illetően.
– Ne is figyelj rá, Baby, nem úgy gondolta – simított végig Dean ismét az autón, szerelmetesen duruzsolva neki, Sam pedig csak megforgatta a szemét.
– Hiába húzod az időt itt plátói beszélgetésekkel a kocsiddal, előbb-utóbb döntened kell. Addig úgyse hagylak békén. Tehát Dean, mi a válaszod? Cas vagy az Impala? – kérdezte Sam ördögien vigyorogva. Az idősebb Winchester fejében átfutott a gondolat, hogy lehetséges, hogy Lucifer egy kis darabkája talán a mai napig az öccsében él, és munkálkodik, és ennek tudhatóak ezek a Pokol legmélyén fogalmazódott kérdések. 
– Castiel – jelentette ki Dean, fájdalmasan nagyot sóhajtva, végig az angyal szemébe nézve, de a kezét továbbra sem mozdítva el az imádott autójáról. – Az Impalában – tette hozzá, és a komoly arcra hirtelen hatalmas, kaján vigyor telepedett. Sammy csak megforgatta a szemét, Cas azonban jól láthatóan elpirult. Ezt a célzást még a szárnyas is értette. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egyedül [Destiel]

Sziasztok! Bár tudom, azt ígértem, legközelebb SP jön már – és tudom, hogy amúgy már azt se hiszitek el, amit kérdezek –, de a következő már tényleg az lesz, de ez közbejött, mert… Nem tudtam elmenni az Odaát 10. évadának eleje mellett, és tegnap a vonaton félig-meddig megszületett ez, a lentebb linkelt zenét hallgatva. Szóval megszületett ez, és már mondom is a részleteket, előtte meg csak annyit, hogy ne utáljatok. Légyszi. x Supernatural, 10. évad körül x angst x szösz, 767 szó x démon!Dean x slash, Destiel x ajánlott zene Egyedül „Egyedül születünk, egyedül élünk, egyedül halunk meg. Csak a barátság és a szerelem keltheti azt a röpke és mulandó illúziót, hogy nem vagyunk egyedül.” /Orson Welles/ Castiel haldoklott. Erőtlenül és gyengén feküdt a lepukkant motelszoba sötét és piszkos sarkában, az omladozó vakolat mellett. Az angyali ereje fogytán volt, olyannyira, hogy tudta, nem hogy napjai, talán órái sincsenek hátra. Nyugtalan volt, és félt. Nem attól,

Szörnyeteg

Sziasztok! Tudom, utoljára karácsonykor volt bármi is a blogon. Tudom, olyan kihalt volt, mint a sivatag, és most sem azért jöttem, hogy ígérgessek (vagy boldog új évet kívánjak, bár azért kívánok). Lesz majd egy bejegyzés a blog sorsáról, ez egészen biztos, de nem tudom megmondani mikor. Egyelőre annyi biztos, hogyha lesz bármim, ami arra érdemes, hogy ide feltöltsem, akkor az felkerül. Egyébként foglalkozok mással – a felhőkastélly al, a Bosszú val, és igen, a Timeless Times szal, még ha ebből ti nem is láttok semmit, azért ez így van. De most nem ezért hoztam ezt a posztot, hanem azért, mert most van valamim, ami megérett arra, hogy felkerüljön ide, ráadásul apropója is van – Vivi szülinapja. Szóval ezúton is boldog szülinapot neked , és értelemszerűen ez a novella – szösz – neki vagyon ajánlva, hiszen szülinapos. Meg hát egyébként is, ki másnak ajánlana az ember lánya egy Antoine Griezmann novellát? A cím ne riasszon el, közel sem arról fog szólni, amiről elsőre gondolnád –

Dalban mondom el

Sziasztok! Eredetileg úgy terveztem, hogy a Látszat után egyből kezdem majd az Azon a nyáront, de aztán... Ember tervez... Eredetileg olyan tervem is volt, hogy csak akkor kezdem el feltölteni az AN-t, ha teljesen kész, de hát ez sem igaz, mindenesetre az első hét, és az utolsó három fejezet megvan a közepéből még hiányzik kicsi, de mostanában csak az Azon a nyáronnal foglalkozok. Meg ezzel , de csak azért, mert ez gonosz Szczesny nem hagyott nyugodni, állandóan szembejöttek a zongorás videói (nem is tudom, kinek köszönhetően... :D), úgyhogy kénytelen voltam írni valamit. De közben szorgalmasan írogattam, írogatom az AN-t is, és jövő héten már tényleg az következik. Az első fejezet, mi már le is vagyon bétázva, és Livi is áldását adta rá. A zenéket tényleg ajánlom, de persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hallgatja-e vagy sem, de van közük a történethez. És a bejegyzési végi videókat is meleg szívvel ajánlom mindenki figyelmébe. :P Azt hiszem, mást most nem akartam mondani