Ugrás a fő tartalomra

Night Moves [Supernatural]

Sziasztok!
Megígértem pénteken, és itt is van. Fura, mi? Elhiszem. Igazából sok mondanivalóm nincs, még mindig nem tudom definiálni, hogy mi ez, és még mindig hangulatficnek hívom, ha van ilyen, ha nincs. És én nagyon szerettem írni, és közben állandóan a Night Movest hallgattam, és ennek következményeképp ezt is énekelgettem, minden körülöttem élő legnagyobb örömére ^^ Mindenesetre jó olvasást ehhez a szöszhöz is.
x Supernatural
x domestic fluff
x winchester brothers
x egyperces
x 434 szó
x szolid (khm) utalgatás Destielre
x songfic(ish)
Night Moves
– Sammy, nem! – kiáltott Dean az öccse után, ám az arcán széles, kaján vigyorral vágtatott ki a motelszobából, hogy bepattanjon az Impala volánja mögé. Bátyja morogva követte, és a táskáját a csomagtartóba dobva, duzzogva beült az anyósülésre. Hangosan bevágta a kocsi ajtaját, majd bocsánatkérőn pillantott oda, és finoman végigsimított a karosszérián. Samre haragudott, nem a Kicsikéjére.
Sam már be is rakott egy kazettát a lejátszóba, arcán egyre növekvő mosollyal. Dean ki akarta szedni, de öccse a kezére csapott.
– Tudod a szabályt, Dean. A sofőr választja a zenét… – vigyorgott a fiatalabb Winchester a bátyjára, aki csak megforgatva a szemét hátradőlt az Impala bőrülésén, arra várva, hogy felcsendüljön Sammy valamelyik borzalmas zenéje. Legnagyobb meglepetésére azonban a szokásos picsarock helyett Bob Seger egyik jól ismert dalának kezdőakkordjai szólaltak meg a hangszóróból.
Dean zavartan dőlt előre, már-már annyira zavartan, amennyire zavart Cas szokott lenni. Értetlenül pillantott az öccsére, aki önelégülten vigyorgott, és büszkén dobolta a dal ritmusát a kormányon.
– Sammy? – kérdezte Dean hezitálva. – Miért?
– Ó, semmi, csak reggel megtaláltam Cas nyakkendőjét az ülés alatt. És ki van szívva a nyakad – vonta meg a vállát Sam. És bár ez fizikai képtelenségnek tűnt, a mosoly egyre csak szélesedett az arcán. Dean szólásra nyitotta volna a száját, kétségbeesetten kutatott egy szellemes visszavágás után, de rájött, hogy az igazságot úgyse tudja mivel cáfolni, úgyhogy inkább becsukta a száját.
He was a black haired beauty with big blue eyes – dalolta Sam pimaszul átírva a sorokat. Dean pedig csak a tenyerébe temette az arcát. Pár másodperc után aztán rájött, hogy igazából meg nem történtté nem tudja tenni a dolgokat, és valójában esze ágában sem lett volna, még akkor se, ha képes lett volna rá. Úgyhogy inkább hagyta, hogy mosolyra húzódjon a szája, és az öccsével együtt nevetett. Őszintén, szívből jövően, úgy, ahogyan már nagyon régen nem. Ahogy talán még sosem.
Out in the back seat of my '67 Chevy – énekelték az ominózus sort immár együtt. Összebeszélés nélkül is átvariálták a sort, és sajátjukká varázsolták a dalt. Ahogy az Impalában ülve száguldottak a naplemente felé, látszólag problémák nélkül, vidáman, szánalmasan nyálasnak és csöpögősnek hatott, de – bár egyikük sem vallotta volna be –, mindennél jobban szükségük volt már erre. Felelősség és kötelezettségek nélkül tartani valahova. Bárhova.
Workin' on our night moves, Trying' to make some front page drive-in news. – A Winchester testvérek hangja egybecsengett Bob Segerével, ahogy a lehúzott ablakon becsapó, kellemes nyári szellőben énekeltek. Tudták, hogy nem fog örökre tartani, mert a jó dolgok, a boldog pillanatok sose voltak tartósak, ezt mindketten tapasztalták már. De itt voltak egymásnak, és itt volt nekik Cas, főleg Deannek, meg az Impala, ami otthonukként szolgált, és… Ennél többre talán nem is volt szükségük.

Megjegyzések

 1. *szip szip*
  Most fel kell törölnöm az örömkönnyeimet. Ez annyira fluff volt, hogy itt olvadozok és ahwww
  :')

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek őszintén örülök, életcélom a könnyek kicsalása emberekből, vagy így vagy úgy :D köszönöm, hogy írtál ♥ :)

   Törlés
 2. Awawawwww *-* Oké, ez a kedvencem tőled >< SZól a zene alatta és annyira aahhhh hogy az már büntetendő ><

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök nekiii *-* Meg annak is, hogy átment a hangulat, mert ez volt a céél :D
   köszönöm, hogy írtál :3

   Törlés
 3. Én most eldöntöttem, akarok egy ilyen részt az egyik epizódban! Komolyan mondom! De pontosan így; Sam szarrá alázza Deant, aki jobb híján kussban ül az anyósülésen, Dean nyakán ott a kiszívás, végre Sam vezet és együtt énekelnek az Impalában, miközben a naplemente felé hajtanak.

  Vasárnap este egy boldog pocsolyává olvadtam, amit neked köszönhetek. Chuck tartsa meg ezt a jó szokásodat! ( ˘ ³˘)❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, mekkora királyság lenneee, akarom én iiiis, akarok sokkal-sokkal több olyan jelenetet (höh, tizenöt oldalas listát tudnék írni nekik, hogy miről akarok jelenetet xD), de leginkább olyanból sokat, ahol nevetnek, meg Impalában utazgatós, nem green-screenes jelenetekeeet :D (és énekelgetés is jöhet, azok a legmenőbbek)

   Örülök annak, hogy boldog pocsolyává olvasztottalak :3 És hát, a következő szösz annyira nem boldog pocsolyává olvasztó lesz, bár lesz benne Impala is meg naplemente is... :D

   Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett ♥ :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindig van más lehetőség [teen wolf]

Sziasztok! Ezen a héten egy Teen Wolf rövidet hoztam – ami egyébként az első ficem a fandomból (aminek kábé két hete vagyok a tagja). Szóval, aki nézte a sorozatot, annak tutira megvan az 5. évad 9. része, az ominózus Scott-Stiles szakítási jelenet, ami kábé kitépte a szívemet – és legszívesebben a villáskulccsal vertem volna értelmet Scottba, de Stiles nem volt olyan agresszív, mint én. Ez a rövid kis szösz azt hivatott bemutatni, hogy Stiles nagyjából hogyan élte meg a szakítást, meg úgy összességében Scott rendkívül durva szavait. (btw nekem ezek ketten így két hét alatt kábé a valahavolt legkedvencebb sorozatos barátaimmá nőtték magukat, just sayin’). Hangulatát tekintve – szerintem – angst. Írás közben meg ezt a remekművet hallgattam főképp. x Teen Wolf x szösz x poszt-5x09 x Sclies!breakup x Stiles Stilinski x angst x 460 szó Mindig van más lehetőség„Képzeld, nem lehetünk mind igazi alfák! Vannak, akiknek hibáznia kell! Vannak, akiknek néha be kell mocskolni a kezüket! Mert vannak, ak…

Szilánkok [Scorlily]

Végre megérkezett az a Scorlily fanfic, amiről olyan sokat beszéltem már – itt a blogon talán annyit nem, de akik követnek ask-on (és bár off, de hé, ha még nem követtek, tegyétek meg, mert azon kívül, hogy szeretek sorozatokon/színészeken nyáladzani, szoktam részleteket posztolgatni, meg fejleményekről írogatni), azok láthatták már, hogy egy időben másról se beszéltem, csak „A Scorlily fanficről”. Nos, ez volna az. De mielőtt a lényegre – azaz a novellára – térnék, van még egy dolog, amiről akarok csacsogni. Szóval megintcsak az askomra utalgatnék – látjátok? mondtam, hogy tele van hasznos infóval –, emlegetek ott már egy „karácsonyi megaprojektet”, meg posztolgattam karácsonyi képeket, amiket nyilván senki nem tud hova tenni. De egyrészt nagyjából köztudott rólam, hogy a karácsony a legkedvencebb ünnepem, másrészt nálam a karácsonyi időszak az októberrel kezdődik. És mivel az október elkezdődött, én már tematikusan tartok karácsonyi zenés napokat (volt már Michael Buble féle, meg két…